lauantai 23. toukokuuta 2015

Siskot lenkillä!

Terkkuja kerrassaan mukavalta Tampereen Likkojen lenkiltä! Aamuinen sade lakkasi juuri sopivasti, ja lenkkitouhut saatiin viedä läpi auringon paistaessa. Me Siskot olimme myös mukana omalla panoksellamme niin livenä Siskorusetteja myymässä ja lavalla kuin screenilläkin:
Rusettien pakkaustalkoot aamulla...

Tiina kertoi Siskopäivästä likoille...
... jotka odottivat jo kieli pitkällä Jonne Aaronia!
Siskojen rusettikojulla. <3
Näytä, että välität.

Mahtava päivä takana - Siskopäivää odottaessa!

PS.190 000 blogikäyntiä jo täynnä. Ja vähän ylikin! Kiitos teille!

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Äidin ja lapsen juhlaa

Kaksi kolmesta lapsestani on nyt saanut ammatin itselleen, kun 18-vuotiaani valmistui huhtikuun lopussa lähihoitajaksi. Juhlia vietimme eilen sukulaisten ja ystävien kanssa, mukava päivä jälleen! Etukäteen riitti touhua talon ja pihan siivoushommissa ja ruokavalmisteluissa, jälkikäteen tiskiä. :-)

Kuva täältä
Koska itselleni ei ole sattuneesta syystä ollut ollenkaan itsestään selvää, että saan olla järjestämässä lasten valmistujaisia, ovat nämä hienoja hetkiä. Vaikka hommaa kotijuhlien järjestämisessä riittääkin, on aika etuoikeutettu olo saada tehdä se. Suuri päivä lapselle, mutta myös äidille.

Nyt on äidin rinnassa jo kaksi "lyyraa", sydänkokardi on siis lähihoitajan äidin merkki. Kolmen vuoden päästä ehkä kolmaskin, kun peruskoulunsa parin viikon päästä päättävä kuopus on pakertanut oman lukiourakkansa valmiiksi.


 Mukavia kevätjuhlia!